“Saya di mana-mana, bisnes masih lagi boleh jalan.” – Tuan Hairun

Play Video

Saya telah menggunakan Niagawan ini sudah 8 bulan dan selama saya guna Niagawan saya dapat tahu keuntungan, kerugian, stok hilang, semua benda saya dapat tahu.

Sebelum ini saya buat jual beli secara manual tapi selepas saya guna Niagawan, banyak benda yang saya tahu seperti kos barang, berapa modal, pembekal, macam mana nak atur cashflow dan sebagainya.

Barang-barang tu kita boleh kendalikan bisnes kita tanpa kita tiada di kedai mahupun office kita. Maksudnya bisnes tu boleh jalan biarpun kita tiada di kedai.

Antara fungsi yang paling best dalam Niagawan adalah saya boleh nampak keuntungan bisnes saya sebulan berapa dan sehari berapa?

Contoh macam sekarang ni saya tengah hadiri kelas ini, saya hanya buka phone dan check berapa jualan yang masuk hari ini.

Total untuk sebulan keuntungan berapa dan adakah ianya boleh cover ke tidak juga saya boleh tahu. Saya sangat berpuas hati.

Semua ini satff saya yang key in bukan saya yang key in. Saya boleh hadir kursus dan mereka dekat kedai boleh terus key in sahaja.

Transaksi dalam kedai tu, staff saya yang key in barang, saya ada di luar pon bisnes saya tetap berjalan saya boleh monitor dari jauh sahaja.

Bagi peniaga kecil seperti saya, walaupun jual tudung sahaja, saya sarankan gunakanlah sistem Niagawan kerana ianya mudah dan terbaik.

Apa Kata Pengguna Lain?

Urus Akaun Bisnes Anda Hanya Dengan Handphone

Hanya serendah RM33 sebulan dan mulakan rekod akaun perniagaan anda secara efisen dengan Niagawan!

Niagawan PLUS

Sistem Akaun User-Friendly
RM 397
00
setahun
  • Software Versi Plus
  • FAQ & Tutorial
  • Support Ticket
  • Sesuai Untuk Enterprise & Sdn. Bhd
Best Value

Tidak Pasti Sesuai Ke?

Kami akan hubungi anda dalam tempoh 24 jam melalui Whatsapp dan berikan khidmat nasihat percuma kepada anda.

Isi maklumat anda di bawah.

Scroll to Top