Demo Software Akaun

Play Video

Adakah anda tercari-cari software atau sistem untuk anda rekod jualan, uruskan akaun, kawal kos dan duit bisnes anda supaya tidak bocor?

Atau anda ada masalah cukai yang belum berbayar, dan ingin mendapatkan pinjaman bank dengan mudah?

Tahniah kerana anda berada di tempat yang betul yang boleh selesaikan masalah anda.

Alhamdulillah, dengan lebih 10,000 orang pengguna yang kami telah bantu sepanjang 2016 ini, kami yakin dengan sistem ini dapat membantu masalah yang anda hadapi sama seperti mereka yang lain.

Apa yang menggembirakan kami adalah melihat pencapaian bisnes syarikat mereka semakin grow dan tiada lagi masalah akaun yang kritikal seperti cashflow koyak, tak nampak bisnes untung atau rugi dan paling menyedihkan ada yang tak nampak ke mana duit mereka pergi setelah penat berniaga bertahun-tahun.

Walau bagaimanapun, masalah kritikal yang mereka alami dahulu telahpun selesai selepas menggunakan Niagawan.

Syukur saya katakan, pencapaian mereka menjadi pembakar semangat untuk kami terus membantu lebih ramai peniaga lain yang mempunyai masalah yang sebegini.

Apa Itu Niagawan?

Niagawan adalah sistem akaun yang membolehkan anda buat semua ini tanpa ada background account yang mendalam.

Selain rekod jualan anda setiap hari, adalah penting untuk anda memantau kos, perbelanjaan  dan duit keluar dari bisnes supaya  anda sentiasa ada cukup duit untuk menjalankan bisnes. Ini dinamakan Cash Flow tidak lagi tersangkut-sangkut.

Masalah ini bukan setakat banyak terjadi pada bisnes yang baru sahaja nak up, tapi untuk bisnes yang dah lama, kerana lagi banyak jualan, lagi banyak perbelanjaan. Sekali terlepas pandang, maka bisnes kita akan start rugi tanpa kita sedari.

Kami faham anda mungkin belum lagi buat akaun yang proper sebelum ini, atau anda outsource kepada accountant untuk buatkan sahaja. Berbanding dengan outsource, kelebihan keep track akaun anda sendiri adalah anda sentiasa dapat memantau duit anda dengan lebih kerap, lebih hati-hati menguruskan duit, dan guna laporan akaun untuk tujuan marketing bagi naikkan sale anda.

Bagi Staf Yang Buat

Jika anda mempunyai staf atau kerani, anda sebagai business owner atau founder tidak perlu lagi rekod satu persatu akaun bisnes syarikat anda setiap hari.

Anda boleh bagi staf anda buat sahaja semua kerja rekod-rekod data entry ini. Hanya bagi staf anda issue invois jualan, key-in perbelanjaan dan buat filling untuk anda. 

Staf anda boleh rekod invois dengan cara paling senang.

Baca Laporan Akaun

Contoh laporan jualan prestasi bisnes yang anda key-in setiap minggu.
Contoh laporan jualan prestasi bisnes yang anda key-in setiap bulan

Anda sebagai bisnes owner, hanya perlu pantau laporan akaun seperti Cash Flow untuk faham ke mana aliran duit  bisnes syarikat anda setiap bulan. Anda juga boleh sahaja tengok Penyata Untung Rugi (PNL) supaya anda tahu bisnes anda untung atau rugi dari bulan ke bulan. 

Bagi laporan lain seperti Balance Sheet, Trial Balance dan General Ledger, anda boleh guna terus untuk hantar kepada auditor bila sampai masanya untuk buat audited report nanti.

Masih belum terlambat lagi jika anda buat mula bertindak sekarang. Fikirkan tentang masa depan bisnes anda 5 ke 10 tahuna kan datang? Adakah bisnes anda dapat berkembang jika anda sebagai business owner masih guna cara lama dan manual?

Anda fikir-fikirkan sendiri. Tonton video demo sistem Niagawan versi terbaru 2020 ini untuk anda lebih faham.

Jangan Bertangguh Lagi! Urus Akaun Bisnes Anda Dengan Bijak Sekarang..

Hanya serendah RM33 sebulan dan mulakan rekod akaun perniagaan anda secara efisen dengan Niagawan.

Niagawan PLUS

Sistem Akaun User-Friendly
RM 397
00
setahun
  • Software Versi Plus
  • FAQ & Tutorial
  • Support Ticket
  • Sesuai Untuk Enterprise & Sdn. Bhd
Best Value

Ada soalan? Perlukan bantuan? Klik sini untuk Whatsapp team sales kami.
Kami akan berusaha bantu apa yang anda perlu.

Scroll to Top