Dapat jaga Cashflow, lebih untung dan jualan naik 40%.

Play Video

Saya peniaga kosmetik dan pengguna Niagawan. Apa yang saya nampak dekat sini adalah Niagawan adalah satu sistem akaun yang sangat bagus dan friendly digunakan .

Untuk peniaga-peniaga yang baru berniaga, you guys should guna sistem ini.

Sebelum ni saya mempunyai masalah cashflow yang berterabur dan dari segi zakat pula tak dapat nak ditunaikan sebab kita tak tahu nak kira.

Tapi dalam sistem Niagawan ni, ianya dah setkan siap-siap. Untuk  zakat berapa %, untuk bayar staff berapa % dan lengkap dengan berapa gaji diorang semua.

So dekat situ kita dah dapat complete punya sistem untuk peniaga-peniaga baru.

Dari segi peningkatan sales tu memang ada sebab bila kita jaga cashflow kita dah tahu kita nak spend apa yang lebih dan apa yang tak perlu di spend. Kalau dulu kita spend macam-macam benda tapi tak nampak keuntungan tu sebenarnya.

Saya dapati sales saya ada peningkatan, iaitu kenaikan lepas guna sistem Niagawan naik ke 40% dalam masa setahun sahaja. Kalau tidak sales banyak, duit pun makin bocor.

Bila tak jaga casflow automatik kita tak ada untung, company rugi.

Saranan saya kepada peniaga-peniaga baru especially peniaga-peniaga online, walaupun berniaga secara online, tapi you guys should ada satu sistem untuk accounting.

Sebelum ini saya pernah guna macam-macam sistem akaun yang jual di Facebook tapi banyak sistem akaun yang tak membantu.

Tapi dengan sistem akaun Niagawan ini, ianya satu sistem yang saya rasa complete untuk peniaga-peniaga baru dan yang paling penting ia friendly.

Apa Kata Pengguna Niagawan?

Tak Pasti Sesuai Ke? Dapatkan Consultation Percuma​

Untuk kami memahami keperluan anda dan beri cadangan bagaimana Niagawan dapat manfaatkan bisnes anda.