“Dapat collect hutang pelanggan dengan berkesan.” – Tuan KICI

Play Video

“Sebelum saya menggunakan Niagawan, saya mempunyai masalah tak boleh tengok berapa sales hari-hari on real time. Bila guna Niagawan baru saya boleh tengok secara online berapa sales hari in, berapa aging.

Dari situ kita boleh push kita pnya staff untuk collect hutang semua dan berapa invoice dan expenses yang keluar hari-hari.

So kita boleh monitor secara online tanpa masuk ke office.

Saya rasa sangat serius kalau masalah hutang pelanggan ini tak diselesaikan dengan baik kerana ianya boleh menyebabkan cashflow kita tersangkut.

Kalau cashflow tersangkut, company kita pun boleh meninggal. Nak bayar gaji pun tak mampu. Cashflow tu ibarat kita punya nyawa.

Kita boleh monitor dengan staf kita berapa lagi customer hutang dengan kita, minta diorang update untuk collect payment.

Saya nampak cashflow saya makin lama makin naik. Saya nampak a lot of improvement dalam bisnes saya.

Kunci bisnes kita adalah cashflow dan salah satu punca koyaknya bisnes kita adalah disebabkan hutang pelanggan dan saya telah berjaya atasi masalah ini dengan Niagawan.

Jadi saya sangat cadangkan semua business owner untuk menggunakan sistem Niagawan.”

Apa Kata Pengguna Niagawan?

Urus Akaun Bisnes Anda Hanya Dengan Handphone

Hanya serendah RM33 sebulan dan mulakan rekod akaun perniagaan anda secara efisen dengan Niagawan!

Niagawan PLUS

Sistem Akaun User-Friendly
RM 397
00
setahun
  • Software Versi Plus
  • FAQ & Tutorial
  • Support Ticket
  • Sesuai Untuk Enterprise & Sdn. Bhd
Best Value

Tidak Pasti Sesuai Ke?

Kami akan hubungi anda dalam tempoh 24 jam melalui Whatsapp dan berikan khidmat nasihat percuma kepada anda.

Isi maklumat anda di bawah.

Scroll to Top