fbpx
“APA YANG SAYA DAPAT TAK BERPATUTAN DENGAN APA YANG SAYA BAYAR!”
“Untuk pertama sekali, Niagawan ni murah. Dengan apa yang Niagawan bagi, saya rasa macam melebihi daripada apa yang saya bayar.”

 

Itulah antara kata-kata pertama dari Puan Shazila Rodzi, Pengasas Foodzyla Industries (M) Sdn Bhd, syarikat peneraju makanan berpantang sejak tahun 2013.

Mula menggunakan Niagawan sejak tahun 2017, ini antara kata-kata Puan Shazila berkaitan Niagawan.

“Saya paling suka tentang apa Niagawan ada dan yang lain tiada ialah Report Analytic dan yang paling penting semuanya complete dengan Niagawan.”

Disoal tentang pengalaman menggunakan sistem akaun sebelum ini, ini jawapan dari Puan Shazila,

“Dulu saya guna Excel je dan uruskan semuanya secara manual dan ada juga buku lejer. Tapi bila lejer ni saya tak tahu sama ada tally ataupun tak.”

Tambah beliau lagi

“Dengan cara manual ni banyak yang saya terlepas pandang. Tapi lepas guna Niagawan semuanya berubah. Saya dah boleh pantau semuanya dengan Niagawan.”

Bila disoal tentang sebarang penambah baikkan yang diperlukan dari Niagawan, ini jawapan dari Puan Shazila,

“Pada saya Niagawan memang tip top lah. Saya dah tak boleh nak cakap apa-apa dah. Niagawan sangat membantu dan saya memang takkan tukar yang lain.”

Adakah anda masih tidak percaya dengan keupayaan Niagawan untuk membantu bisnes anda? Ketahui pelbagai lagi keistimewaan dan kelebihan Niagawan yang boleh membantu bisnes anda.

Berminat untuk dapatkan Niagawan, klik button di bawah sekarang.


Dapatkan Plus Sekarang!

Author
Fathinah
Fathinah
“It's not about the words that come out of your mouth. It's about the words that come out of your heart.”
Recommended For You

Kongsikan artikel ini

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Scroll to Top
Dapatkan Combo Niagawan Plus + Palm Sekarang!

JIMAT SEHINGGA RM 97

*Tertakluk kepada terma dan syarat