“Cashflow & akaun bisnes lebih cantik dengan Niagawan walaupun zero bab akaun.” – Cik Azira

Play Video

“Saya Azira. Saya menjalankan bisnes menjual kasut kerja untuk anggota beruniform.

Saya dah mula menggunakan sistem akaun Niagawan ni sudah 2 tahun. 

Sebelum saya guna Niagawan, benda yang saya facing adalah duit keluar masuk tu saya tak nampak.

Saya punya akaun tu sangat-sangat berterabur. Saya tak boleh nak trace berapa baki semua. Tak tahu bisnes rugi ke, untung ke.

Kita pun tak tahu nak target sales bulanan kita berapa.

Sangat-sangat ada banyak masalah dan sangat stress waktu tu.

Selepas menggunakan Niagawan, alhamdulillah saya punya akaun lebih proper.

Bila dah proper, kita ada satu figure yang kita boleh move on kita nak target sales kita untuk sebulan berapa.

Sales pun dah boleh nampak dan dah boleh track. Cashflow saya pun dah lebih cantik berbanding dulu.

Apa yang paling saya suka tentang Niagawan ialah Niagawan ada customer support yang kita boleh tanya jika ada sebarang masalah.

Paling best, Niagawan ada sediakan video tutorial.

Saya ni bukanlah seorang yang pandai akaun. Memang zero bab akaun ni. Tapi dengan tutorial dari Niagawan ni, alhamdulillah saya boleh buat rekod akaun-akaun bisnes ni.

Kita boleh follow dari video-video tutorial tu. Memang sangat-sangat mudah.

So kalau you all macam saya yang memang tak pandai dari segi akaun, memang saya zero bab akaun,

Anda boleh pakai Niagawan ni. Memang sangat-sangat simple sistem dia.”

Apa Kata Pengguna Lain?

Urus Akaun Bisnes Anda Hanya Dengan Handphone

Hanya serendah RM33 sebulan dan mulakan rekod akaun perniagaan anda secara efisen dengan Niagawan!

Niagawan PLUS

Sistem Akaun User-Friendly
RM 397
00
setahun
  • Software Versi Plus
  • FAQ & Tutorial
  • Support Ticket
  • Sesuai Untuk Enterprise & Sdn. Bhd
Best Value

Tidak Pasti Sesuai Ke?

Kami akan hubungi anda dalam tempoh 24 jam melalui Whatsapp dan berikan khidmat nasihat percuma kepada anda.

Isi maklumat anda di bawah.

Scroll to Top