“Bisnes Semakin Berkembang Selepas Guna Niagawan Sebab Akaun Makin Teratur..” – Tuan Meor

Play Video

“Saya pengguna Niagawan sudah tahun ketiga.

Dah dua company saya guna. Company pertama tu kita masih enterprise.

Yang kedua sendirian berhad ni kita buat lagi betul, lagi kemas dengan rekod.

Masalah pertama dulu bila urus akaun bisnes ni ialah kita takda rekod. 

Bila beli yang mahal pula staf tak pandai guna.

Panggil dua kali training pun masih lagi tak faham.

Lepas tu saya panggil staf pilih sendiri, jadi diorang pilih Niagawan. Staf kata Niagawan lagi mudah sebab dia cloud.

Jadi macam saya buka Niagawan ni saya terus nampak berapa cash di tangan, di bank. Itu yang best.

Kita nampak kita punya sistem akaun yang mana kutipan / hutang belum collect lagi.

Niagawan ni adalah satu sistem akaun yang sangat mudah, user friendly dan kita boleh mencipta beberapa user (staf) dan saya boleh tengok siapa yang buat invoice tu, siapa yang buat quotation tu.

Saya juga boleh betulkan apa yang diorang buat dimana-mana saya berada.

Paling best sekali, dia tak mahal macam sistem akaun macam kat luar sana.

Jangan terhegeh-hegeh lagi untuk uruskan akaun bisnes anda.

Akaun sangat penting.”

Apa Kata Pengguna Niagawan?

Urus Akaun Bisnes Anda Hanya Dengan Handphone

Hanya serendah RM33 sebulan dan mulakan rekod akaun perniagaan anda secara efisen dengan Niagawan!

Niagawan PLUS

Sistem Akaun User-Friendly
RM 397
00
setahun
  • Software Versi Plus
  • FAQ & Tutorial
  • Support Ticket
  • Sesuai Untuk Enterprise & Sdn. Bhd
Best Value

Tidak Pasti Sesuai Ke?

Kami akan hubungi anda dalam tempoh 24 jam melalui Whatsapp dan berikan khidmat nasihat percuma kepada anda.

Isi maklumat anda di bawah.

Scroll to Top